Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Entrevista a Cristina Guzmán Luna a l'Oficina Jove del Baix Llobregat

30 abril 2020

Cristina Guzmán, col·legida del COBDC, és Tècnica Auxiliar de Biblioteca a la Biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern (Barcelona). Amb motiu de la diada de Sant Jordi li han fet una entrevista a l’Oficina Jove del Baix Llobregat, en què ha parlat de diversos temes: la seva vocació, funcions que desenvolupa a la biblioteca, quines activitats o projectes innovadors estan desenvolupant amb l’actual etapa de la Covid-19 a la biblioteca, etc.

«Amb 14 anys anava a la biblioteca del meu poble tres cops per setmana i agafava en préstec molts CD de música. Em fixava en la persona que hi havia darrere del taulell i pensava: “Jo vull treballar aquí”!»

Si ets membre del COBDC i has participat en un programa de ràdio o t’han entrevistat a la premsa o d’altres mitjans, escriu-nos un correu a document@cobdc.org i en parlem.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org