Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Ferran Burguillos, nou gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona

20 desembre 2019

Ferran Burguillos, nou gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona, va participar en el concurs públic d’aquesta vacant, convocat el passat octubre, al qual s’hi van presentar 22 aspirants i només 7 van passar a la fase d’entrevista.

Burguillos està molt vinculat al COBDC, ja que és coordinador de la revista Item i ha estat membre de la Junta de Govern. D’altra banda, ha participat en l’activitat de la Secció de Biblioteques Públiques de l’IFLA.

És llicenciat en Documentació per la Universitat de Barcelona i ha treballat en el sector privat i en el públic. En aquest segon àmbit, cal destacar-ne dos càrrecs: en primer lloc, la direcció de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès (2006-2009) i, en segon lloc, la direcció de la xarxa de Biblioteques Municipals de Sabadell i cap de zona de les biblioteques del Vallès Occidental per la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (2009 – actualment).

També ha exercit com a docent, ja que ha estat durant més de deu anys professor de l’àmbit de l’organització del coneixement i els llenguatges documentals de les titulacions en Informació i Documentació a la Universitat de Barcelona, a la Universitat de Vic i a la Universitat Oberta de Catalunya.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org