Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

FomeccBiz: xarxa per a emprenedors culturals i creatius

24 juny 2014

Tot i que el nostre sector no té un percentatge d’emprenedoria destacable, existeixen professionals que treballen per compte propi en diversos àmbits com les xarxes socials, el content curator, la usabilitat, les aplicacions per a mòbils, la restauració i conservació de documents, etc.

Hi ha plataformes adreçades a publicar ofertes de feina per a autònoms. La borsa de feina del COBDC també incorpora totes les ofertes que ens arriben, incloses les dirigides a aquest perfil.

Ara us donem a conèixer una altra opció per estar al dia de projectes culturals, FomeccBiz, que és una xarxa professional per a emprenedors culturals i creatius. Aquesta xarxa és una iniciativa d’Interarts, entitat independent sense ànim de lucre que des de 1995 promou el desenvolupament humà a través de la cultura.

Segons la pròpia web, FomeccBiz és «una plataforma per a entitats culturals i creatives (autònoms, microempreses i pimes) amb finalitats comercials. En aquesta xarxa totes aquestes persones i entitats (tant a Espanya com en altres països) poden compartir experiències, informació i publicacions sobre cultura, facilitant la seva comunicació i habilitant un espai d’intercanvi que té com a objectiu el creixent del sector cultural a tots els nivells».

Ara mateix, hi ha donats d’alta 26 projectes i 38 membres.

Podeu visitar la plataforma aquí: http://www.fomeccbiz.biz

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org