Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Guia EAPC: Com s’han de crear i mantenir aquests serveis?

18 maig 2020

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) va crear la Guia de Serveis Digitals, una metodologia per identificar, dissenyar, implantar, mantenir i millorar serveis públics digitals per tal que aquests serveis puguin estar a l’alçada de les necessitats i les expectatives d’una ciutadania que ja és digital.

Les característiques principals d’aquests serveis digitals públics són: la simplicitat, l’accessibilitat i la personalització. Aquesta darrer aspecte permet que els serveis públics digitals s’adaptin de manera personalitzada a les circumstàncies de cada persona, proactivament, és a dir, estalviant-los demandes que l’Administració pugui anticipar.

Aquests dies, en col·laboració amb l’Oficina d’Innovació i Administració Digital (OIAD), l’EAPC ha realitzat un vídeo-tutorial sobre administració digital, que inclou una síntesi de la guia. A més a més, també és disponible al seu web un annex pràctic que descriu tècniques aplicables als diferents passos del procés de creació i gestió del servei.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org