Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Research Libraries UK (RLUK): un manifest per al canvi digital a les biblioteques de recerca

25 maig 2020

El Research Libraries UK (RLUK) és un consorci de les biblioteques de recerca més importants del Regne Unit i Irlanda. El seu objectiu és donar forma a l’agenda de la biblioteca de recerca i contribuir a l’economia del coneixement més àmplia mitjançant projectes i serveis innovadors que aporten valor i impacte al procés de recerca i formació d’investigadors.

El dilluns 18 de maig, la RLUK va llançar un manifest per al canvi digital a les biblioteques de recerca durant un seminari que va comptar amb més de 450 assistents. Aquí podeu veure un vídeo sobre aquest webinar.

El manifest és el producte d’un any de treball realitzat pels membres del grup de treball de torns digitals de la RLUK, que ofereix una visió per a la biblioteca de recerca del futur.  Aquesta és una mirada general de com es pot configurar el canvi digital, on es proposa què emprendre per estar a punt per a la propera dècada, a partir dels treballs que ja estan duent a terme a tot el sector.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org