Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Humanities Commons, repositori d’accés obert d'Humanitats i xarxa social d’investigadors

3 juliol 2017

L’associació americana Modern Language Association, dedicada a l’estudi i divulgació de les lletres i la literatura, impulsa el projecte Humanities Commons, un repositori d’accés obert i gratuït, especialitzat en l’àmbit de les Humanitats.  A més, també és una xarxa social de comunicació científica entre investigadors.

Aquest repositori està dissenyat per societats universitàries d’Humanitats per tal de ser una eina de recerca i divulgació entre la comunitat investigadora. En aquest sentit, la xarxa social compleix l’objectiu de ser un espai on discutir i compartir coneixements innovadors. El repositori Commons Open Repository Exchange permet als usuaris compartir la seva recerca i incrementar el seu abast i funciona amb les mateixes característiques i tasques que els repositoris institucionals. A més del cercador, es poden consultar els treballs científics agrupats per cada grup d’investigació, com la col·lecció d’Estudis de Génere o la de Musicologia.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org