Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

#IDEATÓDadesObertes, transparència amb dades obertes de contractació pública

5 juliol 2017

Data: 7-8/Juliol/2017
Lloc: Escola d’Administració Pública de Catalunya a Barcelona
Inscripcions: Gratuïtes. Aforament limitat. A través de formulari
Descripció:
En el marc del projecte europeu Open4Citizens, la Secretaria de Transparència i Govern de Catalunya en col·laboració amb la Fundació i2CAT organitza una marató d’idees amb dades obertes de contractació pública.  A través d’una estructura de dinàmica participativa amb grups de treball multidisciplinars, els equips analitzaran els reptes, explorant les possibilitats que ofereixen les dades obertes i proposar solucions digitals. Hi ha diversos premis per als guanyadors dels diferents reptes.
Els reptes que s’hi treballaran són 4, amb objectius diferents. La millora de visualització de les dades de contractació per a la ciutadania, la implementació d’alertes de males pràctiques, l’anàlisi de la ciutadania a la contractació i l’increment de l’eficiència en la contractació són aquests objectius, que es treballaran en les sessions de les dues jornades.  Abans de treballar, però, es realitzarà una micropresentació en experts en open data sobre contractació pública.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org