Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Incorporació de l'arxiu de Vázquez Montalbán a la Biblioteca de Catalunya

20 desembre 2016

El 19 de desembre s’ha fet pública la donació de l’arxiu i la biblioteca personal de Manuel Vázquez Montalbán a la Biblioteca de Catalunya en un acte en què ha assistit el conseller de cultura, Santi Vila.

El fons donat inclou libres, revistes, traduccions de les seves obres, mecanoscrits, fotografies, articles, correspondència, la biblioteca personal i 136 documents audiovisuals i sonors. La seva catalogació es farà de forma progressiva, i existeix el compromís de tenir disponible per al 2020 la correspondència de l’escriptor amb diverses personalitats de renom, com Rafael Alberti, Miquel Batllori, el comandante Marcos i Santiago Carrillo. D’altra banda, està previst que la BC faci una exposició amb aquests fons l’any 2022 per commemorar el 50è aniversari de la primera novel·la de Pepe Carvalho.

montalbanbc2

montalbanbc1

 

 

 

 

 

 

 

Fotografies: @SantiVila Acte de presentació de la donació del fons Manuel Vázquez Montalbán

Guardar

Guardar

Guardar

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org