Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Invitació al seminari web gratuït previ a la 87th IFLA World Library and Information congress (WLIC)

26 abril 2022

La Secció d’Alfabetización Informacional de la IFLA organitzarà un seminari web, gratuït, titulat: Engaging library professionals in research and practice about critical pedagogy and social justice in librarianship (Involucrar als professionals de la biblioteca en la investigació i la pràctica de la pedagogia crítica i justicia social en biblioteconomia).

Tindrà lloc a mitjans de juny, en lloc de dur-se de manera presencial, en el marc de la  WLIC 2022, relacionat en part amb el tema de la WLIC 2022, esperem que el seminari web previ a la conferència implicarà i connectarà més professionals de les biblioteques arreu del món.

Tanmateix, obren una convocatòria de propostes de presentacions per a la a través de les vostres xarxes i seccions professionals call-for-proposal. La convocatòria finalitza el 2 de maig.

Més informació:  Information Literacy Section 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org