Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Joan Subirats, nou Comissionat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona

22 novembre 2017

Els darrers esdeveniments polítics han tingut com a conseqüència la finalització del pacte de Govern a l’Ajuntament de Barcelona. Aquest fet ha originat que, per continuar desenvolupant les seves tasques, dues àrees de l’Ajuntament continuïn la seva trajectòria a través de la figura d’un Comissionat, com és el cas de Cultura.

El passat divendres dia 17 de novembre, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va convocar una roda de premsa on es va donar a conèixer la persona responsable del Comissionat de Cultura de l’Ajuntament barceloní.

Es tracta de Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, que assumirà les tasques de forma gradual fins al gener de 2018, moment en què s’incorporarà a temps complet. Subirats està especialitzat en els camps de la governança, la gestió pública, l’anàlisi de polítiques públiques i l’exclusió social, i ha estudiat la innovació democràtica i tecnològica, la societat civil i el govern multinivell. A més, col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació impresos.

En el següent vídeo podeu veure la roda de premsa i conèixer més dades sobre Subirats.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org