Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Lectures en ruta: un espai d'intercanvi entre joves que comparteixen el gust per la lectura

18 juliol 2019

El foment de la lectura entre el col·lectiu juvenil compta amb una nova iniciativa. Es tracta de Lectures en ruta, un programa de cinc caps de setmana arreu del territori català en què els joves, de divuit a vint-i-cinc anys, acompanyats per professionals del sector literari, descobriran espais, projectes, oficis i autors i autores de referència de la literatura catalana contemporània.

Aquestes sessions es realitzaran del 6 de setembre al 19 d’octubre en diversos espais i comptaran amb la participació d’escriptors i creadors com Jordi Oriol, Albert Forns, Josep Pedrals, Maria Barbal o Sònia Moll.

Aquest projecte és una iniciativa de Tramoia Produccions Culturals, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, la Institució de les Lletres Catalanes i les Biblioteques Públiques de Catalunya. Aquestes últimes han creat cinc beques per donar suport a les despeses que comporta participar en aquest projecte.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org