Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El llibre i les biblioteques de nou presents a la 4a edició del cicle de cinema Per amor a les arts

21 octubre 2019

El Servei de Biblioteques de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura, participa un any més en la nova edició del cicle de cinema Per amor a les arts en la tria de les pel·lícules que s’hi projectaran. La selecció de pel·lícules inclou dues adaptacions de novel·les (La biblioteca dels llibres rebutjats i Ens veurem allà dalt).

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), és vincular el cinema amb altres disciplines artístiques (pintura, teatre, dansa, arquitectura, música, disseny, literatura o òpera). El cicle va començar a principis d’octubre i s’allargarà fins al mes de juny del 2020. Totes les sessions compten amb la presència d’experts i es realitzaran a la sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya els dimarts, a les 17.00 h.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org