Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Els llibres recomanats del 2020 per comprar, llegir, fer activitats...

31 desembre 2020

Actualització: 12/01/2021

Com cada any per aquestes dates, comencen a publicar-se als mitjans de comunicació seleccions dels millors llibres editats durant el 2020. Hem fet una recopilació d’enllaços on trobareu les recomanacions de professionals de biblioteques públiques, crítics literaris de diaris i revistes, etc.

Les seleccions inclouen diverses temàtiques: novel·les, biografies, còmics, llibres infantils i poesia, entre d’altres. Així mateix, hem inclòs en aquesta tria d’enllaços els llibres més prestats a les biblioteques públiques catalanes que han difós aquesta informació.

Esperem que aquests llibres us siguin útils per a les vostres compres del 2021, per elaborar guies o per triar les vostres properes lectures dels clubs de lectura.

Anirem actualitzant aquest llistat amb els recursos que es facin públics durant els propers dies. Si en coneixeu cap, podeu deixar la vostra recomanació als comentaris i l’afegirem.

a) Biblioteques

b) Editors i llibreries

c) Diaris i revistes

d) Ràdio i televisió

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org