Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Lluís Agustí al programa de ràdio Vostè primer de RAC1

23 octubre 2020

Aquest matí, Marc Giró, conductor del programa de ràdio Vostè primer de RAC1, ha entrevistat Lluís Agustí, membre del COBDC, per conèixer una experiència que ha dut ha terme durant la fase de confinament. Al seu compte de Twitter va proposar «llegir per telèfon novel·les, contes i poesia, de manera gratuïta, a aquelles persones que ho necessitin, en català o castellà, segons disponibilitat dels textos i a hores convingudes».

lluisagusti_tw

Aquestes lectures han estat variades i, en la mesura del possible, adaptades a cada persona. El va motivar la voluntat de compartir uns minuts de lectura. De fet, Agustí comenta que aquesta iniciativa no és seva i que algunes biblioteques han tingut la mateixa idea, com és el cas de la Biblioteca de Gràcia. Per finalitzar la seva intervenció ha llegit el poema «Avui», de Cèlia Viñas.

Podeu escoltar el podcast amb l’entrevista aquí.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org