Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Memòria Digital UPC

11 desembre 2019

A algunes iniciatives sobre repositoris fotogràfics que ja existien en el nostre territori, com és el portal del patrimoni fotogràfic català, Fotografia a Catalunya, del qual ja us vam parlar, ara s’hi suma el portal Memòria Digital UPC, que neix amb l’objectiu de recollir, difondre i garantir la preservació del patrimoni fotogràfic d’aquesta universitat.

Memòria Digital UPC conté més de 6.000 fotografies agrupades en 372 reportatges que mostren la vida acadèmica, social i cultural de la UPC. Aquest fons digital s’organitza en tres grans blocs:

 • Vida UPC, que conté fotos per tipus d’actes o activitats dins els grans àmbits funcionals de la universitat.
 • Unitats acadèmiques i serveis, que inclou reportatges segons l’òrgan productor (Rectorat, centres docents, departaments i instituts, unitats d’administració i serveis, campus, Consell Social i entitats del grup UPC).
 • Exposicions virtuals, com ara «Despertem joves talents: 75 anys», «La UPC des de l’aire: campus i implantació en el territori» i «La biblioteca fa història: 250 anys de l’FNB».

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org