Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Més cultura: Campanya de suport a l'activitat cultural de la Generalitat de Catalunya

14 desembre 2020

La consellera Ponsa va presentar a principis de mes la campanya Més cultura per fomentar el consum cultural, amb l’objectiu de «posar de manifest la funció que la cultura té a les nostres vides com a element de benestar i de reflexió».

El to del missatge és «reivindicatiu, clar i fa èmfasi en com la vivència cultural té efectes directes en grans conceptes com l’emoció, la inclusió, la reflexió, la cohesió». L’eslògan triat s’adreça a la ciutadania: «Quan tu hi ets, pren vida!».

La campanya es pot seguir a les xarxes socials amb les etiquetes #CulturaSegura i #CulturaEssencial i el vídeo promocional es pot veure en el seu canal de YouTube:

Aquesta iniciativa forma part de les mesures concebudes per pal·liar els efectes de la pandèmia en tots els àmbits. La mesura més destacada en el nostre sector va ser declarar la cultura bé essencial, el setembre.

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org