Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Neix la Sectorial de Cómic

24 desembre 2020

El dissabte 19 de desembre va tenir lloc l’acte de constitució de la Sectorial de Cómic, celebrat a Granada. Es considera com una associació transversal en la qual participen representants de diferents àmbits del còmic (autors, crítics, llibreters, editors i organitzadors d’esdeveniments).

Segons els seus portaveus, l’objectiu és «convertir-la en un representant ampli i vàlid per intervenir amb diferents administracions per promoure millores molt necessàries per al creixement de el sector». Abans de la seva constitució, la Sectorial s’ha reunit amb representants de partits polítics per parlar sobre estratègies en aquest sector, i aposta per crear «sinergies amb el sector educatiu».

Dedicarà el primer any d’existència a desenvolupar diverses accions, com participar a la Taula del Llibre i la Lectura del Ministerio de Cultura y Deporte i treballar al voltant dels objectius fonamentals: el treball digne i la professionalització, la promoció del còmic per aconseguir més visibilitat i fomentar la lectura.

Fonts: El Periódico, MECD

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org