Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Obertes les subvencions per elaborar i millorar instruments de descripció i digitalització de fons del patrimoni documental

21 juny 2017

Des d’ahir, dia 20 de juny, fins al 3 de juliol, es poden presentar les sol·licituds de subvenció per elaborar i millorar instruments de descripció i digitalització de fons del patrimoni documental en arxius. La subvenció va dirigida a entitats privades sense finalitat de lucre o les universitats públiques que siguin titulars d’arxius.

El Departament de Cultura i l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) obren la subvenció dins del marc de la Resolució CLT/1401/2017 per a la concessió de subvencions en l’àmbit del patrimoni cultural per a l’any 2017.

La sol·licitud s’ha de presentar telemàticament aportant la documentació relacionada amb el projecte i el seu pressupost. S’ha de tenir en compte que els projectes de digitalització han d’estar vinculats a l’elaboració d’instruments de descripció.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org