Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Podcast: School Librarians Adapt to the Pandemic

22 abril 2021

L’associació American Libraries ha creat un podcast anomenat «Call Number with American Libraries» on fins ara s’han publicat més de 60 episodis. Cada un tracta sobre un tema de forma monogràfica. Per exemple: biblioteques rurals o arquitectura en unitats d’informació, entre d’altres temàtiques.

L’episodi número 61 («Call Number Podcast: School Librarians Adapt to the Pandemic») tracta del paper del personal de les biblioteques escolars durant la pandèmia i com el seu efecte n’ha canviat la feina i els serveis.

Per portar-ho a terme, el podcast s’ha estructurat en dues parts. La primera, on l’editora gerent de biblioteques americanes, Terra Dankowski, ha parlat amb tres especialistes de biblioteques escolars a les escoles públiques del comtat de Goochland (Virgínia): Sarah Smith, de l’escola primària Goochland, Sue Vaughan, de l’escola primària Randolph, i Zoe Parrish, de l’escola primària Byrd. La segona, on l’editor sènior de les biblioteques americanes, Phil Morehart, va conversar amb Melissa Jacobs, directora del sistema de biblioteques escolars de la ciutat de Nova York i del departament de serveis de biblioteques del Departament d’Educació de Nova York.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org