Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Es presenta la nova web de gestió documental de la Generalitat de Catalunya

17 juliol 2017

La setmana passada, la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat va estrenar una nova pàgina web de gestió documental. El nou portal està adreçat als professionals de l’àmbit,  però també als ciutadans. En la intenció de desenvolupar una imatge de diversitat i riquesa de la gestió documental, aquest web també acull altres institucions públiques que no depenen directament de la Generalitat, com les administracions locals o les Universitats.

El nou web vol ser un dels centres d’informació i difusió dels Arxius Centrals Administratius (ACA) i del sistema de gestió documental coordinat pel Departament de Cultura. Per tant, hi inclou, entre d’altres, eines i recursos en gestió documental com estàndards, normatives, manuals, estatals i internacionals. D’altra banda, també es converteix en un espai de difusió dels projectes de gestió documental que impulsa la Secció d’Innovació Tecnològica i Gestió Documental del departament.

El més important dels projectes que es treballen actualment és l’anomenat ARESTA, Arxiu Electrònic Segur i Tramitació Administrativa. La missió d’aquest projecte és donar una solució global a la gestió de la documentació electrònica complint amb la normativa vigent, conjugant la normativa tècnica derivada del Protocol de Gestió de documents electrònics, l’aplicació tecnològica corporativa i els elements organitzatius.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org