Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presentació de la traducció catalana d'RDA: Resource Description & Access a la Biblioteca de Catalunya

10 març 2016

Com us vam comentar en una notícia anterior del Document, s’ha publicat la traducció catalana d’RDA: Resource Description & Access, portada a terme per Assumpció Estivill Rius, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

El passat 25 de febrer es va celebrar a la Biblioteca de Catalunya (BC) l’acte de presentació d’aquesta traducció, on van intervenir Eugènia Serra, directora de la BC, Assumpció Estivill Rius i Imma Ferran, cap del Servei de Normalització Bibliogràfica de la BC.

Podeu consultar les seves aportacions a la web de la BC.

Volem remarcar la importància que aquest canvi de directrius de catalogació comportarà en el nostre sector, ja que es començarà a implementar a finals d’aquest any 2016 i cal mantenir-se informat al respecte. Per això, el Col·legi n’estarà pendent per donar-vos les darreres novetats i programarà diversos cursos per facilitar-vos-en la implementació.

Imatge: BC

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org