Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presentació del CIDAI (Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence)

11 novembre 2020

El passat 15 de setembre es va fer l’acte de presentació del CIDAI (Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence), una entitat vital per a l’estratègia Catalonia.AI, en un esdeveniment totalment en línia.

Aquesta presentació s’engloba dins les accions del Catalonia.AI, el pla estratègic en intel·ligència artificial, de què us vam informar en una notícia del mes d’abril.

El CIDAI és una iniciativa publicoprivada que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Barcelona Supercomputing Center (BSC), el Centre de Visió per Computador (CVC), Everis, la Fundació i2CAT, Microsoft i SDG Group.

El seu objectiu principal és «que hi hagi transferència de solucions tecnològiques basades en la IA al teixit social i empresarial, per consolidar Catalunya com un hub internacional en aquest àmbit».

La primera activitat que van dur a terme al juliol va ser la coordinació del primer observatori per detectar i preveure futures epidèmies, basat en dades massives (big data) i intel·ligència artificial (IA).

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org