Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presentació de l’Informe sobre la situación del personal de las bibliotecas de Burgos

14 febrer 2019

L’Asociación de Profesionales de Bibliotecas de Burgos (APBB), creada el passat mes d’abril del 2018, ha difós aquest mes de gener un informe que vol ser una primera aproximació a la situació del personal bibliotecari de Burgos i la seva província. El seu objectiu és conèixer-ne les necessitats i, a partir d’elles, realitzar propostes de millora.

El text, anomenat «Informe sobre la situación del personal de las bibliotecas de Burgos: propuestas de mejora», presentat el passat 16 de gener a la sala polivalent de la Biblioteca Pública del Estado a Burgos, inclou fitxes descriptives de diversos perfils professionals (direcció de biblioteca, tècnic/a de biblioteca, tècnic/a auxiliar de biblioteca, bibliotecari/cària unipersonal, bibliotecari/cària escolar). A més, hi incorpora un breu estudi sobre diverses unitats d’informació locals:

– Biblioteca Pública de Burgos (descripció, funcions, competències, personal, etc.)
– Biblioteques públiques municipals i biblioteques dels centres cívics de la ciutat de Burgos
– Biblioteques universitàries
– El sistema provincial de biblioteques municipals
– Biblioteques escolars

El document es pot consultar íntegrament a http://bit.ly/informeAPBB. Així mateix, APBB ha creat una infografia, incorporada al text, que recull els aspectes més bàsics de l’informe i les principals conclusions.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org