Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presentació del nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya

17 març 2021

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares, presentaran demà dijous, 18 de març, el nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya. L’acte es farà a la nova Biblioteca Municipal de Corró d’Avall, a les Franqueses del Vallès.

També es parlarà del nou catàleg col·lectiu Atena, que permetrà unificar els diferents catàlegs que conviuen actualment. D’aquesta manera, Atena permetrà l’accés directe als fons de les 227 biblioteques i els 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, juntament amb els de les biblioteques públiques de les comarques de Girona, Tarragona i Lleida.

La presentació es podrà seguir de forma presencial o telemàtica, a través del canal de YouTube de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Fotografia: moment de la formació sobre Atena (Biblioteca de Taradell)

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org