Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Préstec interbibliotecari entre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i la biblioteca del Goethe-Institut Barcelona

20 març 2019

Des de l’1 de març, els usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona poden sol·licitar fons de la biblioteca del Goethe-Institut Barcelona mitjançant el servei de préstec interbibliotecari. Aquesta iniciativa forma part de la col·laboració que des de fa temps porten a terme les dues institucions.

L’acord preveu que els usuaris puguin demanar fins a dos documents (llibres, revistes, CD, audiollibres) en préstec amb les mateixes condicions que ho fan amb la resta de materials de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

La col·lecció de la biblioteca del Goethe-Institut inclou ficció, contes i novel·la gràfica, literatura alemanya clàssica i contemporània, així com fons de coneixement relacionat amb Alemanya i la llengua alemanya de diverses matèries com ara filosofia, art, arquitectura, geografia, història i altres àmbits (en llengües alemanya, catalana i castellana).

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org