Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Puntedu: 10 consells per reforçar la biblioteca escolar en temps de COVID

25 novembre 2020

Al Document hem parlat sobre la situació que viuen moltes biblioteques escolars durant la pandèmia, tant durant els mesos de confinament com en la reobertura dels centres escolars. És evident que algunes de les mesures que s’han pres per alleugerir l’impacte de la COVID-19 a les aules han suposat un greuge per a la supervivència de les biblioteques escolars. Moltes han hagut de cedir espais per impartir classe, d’altres s’han reinventat amb serveis «a domicili» o treballen de forma deslocalitzada, etc.

Per reforçar el paper de les biblioteques escolars durant aquest curs escolar des del programa puntedu de la Generalitat de Catalunya han publicat 10 consells per reforçar la biblioteca escolar en temps de COVID «amb la intenció d’aportar idees i compartir respostes a molts dubtes que es van plantejant en el dia a dia».

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org