Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Recomanacions literàries infantils a GRETEL: per Nadal, per edats, estudis, llibres digitals

5 desembre 2018

Fa un temps us vam presentar al Document una notícia sobre el Grup de Treball GRETEL (Grup de Recerca de literatura infantil i juvenil i educació literària de la Universitat Autònoma de Barcelona). Avui us volem parlar de la secció de recomanacions que tenen al seu blog, on en trobareu de quatre tipus:

a) «Literatura Infantil i Juvenil», on figuren els recomanats del mes de GRETEL des del 2009 fins avui, organitzats per edat recomanada de lectura i any de publicació.
b) «Literatura Infantil i Juvenil Digital», on s’inclou una selecció d’obres de qualitat, endreçada per edats, disponibles actualment en el mercat electrònic.
c) Estudis sobre Literatura Infantil i Juvenil des de l’any 2000 fins el 2015.
d) Recomanats de Literatura Infantil i Juvenil de la crítica organitzats per edats, des de l’any 2000 fins el 2016.
En les primeres tres opcions, també es permet la cerca per paraula clau.

Sens dubte és un bon recurs per estar al dia del sector de la publicació infantil i juvenil que permet trobar literatura de bona qualitat. Cal destacar que s’acaben de publicar les recomanacions de l’apartat a) per a aquestes festes nadalenques, que poden ser d’utilitat per a pares i mares, personal de biblioteques i escoles.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org