Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Regala't Cultura: campanya de promoció de la Diputació de Barcelona

17 desembre 2020

El Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar la cultura bé essencial el setembre d’enguany amb l’objectiu de preservar la cultura davant de noves restriccions ocasionades per l’afectació de la pandèmia.

Fa uns dies, la Diputació de Barcelona va fer pública una campanya de comunicació anomenada Regala’t Cultura, amb la voluntat de «donar suport en la reobertura segura de tots els equipaments i espais culturals».

Aquesta campanya es basa en el següent missatge: «La cultura t’emociona. La cultura és coneixement i et fa lliure. Et transporta, et fa vibrar. La cultura és essencial, i, sobretot, és segura». Podeu veure el vídeo que han realitzat, en el seu canal de YouTube:

En els últims dies altres institucions han potenciat aquesta vessant de promoció de la cultura, com la campanya “Més cultura” de la Generalitat de Catalunya, de la que ja us hem parlat al Document.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org