Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Resum de l'informe de la Visió Global de l'IFLA, en castellà!

19 abril 2018

A la passada Reunió de la Presidenta de l’IFLA 2018, a Barcelona, es va parlar del tan esperat Resum de l’informe de la Visió Global de l’IFLA, que revela uns increïbles resultats sobre les opinions dels més de 31.000 participants de 190 estats membres de l’ONU, en tots els continents.  Tot el sector bibliotecari està globalment unit pel que fa als nostres objectius i valors.

Entre les diferents regions del món i tipus de biblioteques, i independentment dels anys d’experiència bibliotecària, compartim un profund compromís amb el valor i el rol perdurable de les biblioteques. Això ens dóna una base sòlida per explorar plegats, com un sector bibliotecari unit per encarar els desafiaments del futur.

Al costat d’aquesta conclusió principal, s’hi revelen 10 reflexions destacades i 10 oportunitats que han de donar forma a aquesta segona fase de la discussió de la Visió Global, que convoca el sector bibliotecari a construir un vibrant «magatzem d’idees» i explorar com convertir aquestes idees en accions.

Per cada reflexió destacada de la Visió Global també hi ha una oportunitat per a l’acció. I aquí és on comença el treball creatiu!

Més informació: Visió Global de l’IFLA

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org