Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Retransmissió de la presentació del nou Sistema de Biblioteques Públiques de Catalunya i el nou catàleg Atena

19 març 2021

Com us vam fer saber en una notícia anterior del Document, ahir es va fer la presentació del nou catàleg Atena , que unifica el catàlegs de les 429 unitats d’informació de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya (417 biblioteques i dotze bibliobusos). Aquest acte es va retransmetre pel canal de YouTube de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i es pot consultar aquí:

Aquest acord facilita dos aspectes principals. D’una banda, l’accés des de qualsevol punt del territori als 15 milions de llibres i d’altres materials audiovisuals i sonors que formen part del fons d’aquestes unitats d’informació. La consulta es pot fer en línia i es faran servir les balises internes que s’utilitzen actualment per gestionar el préstec interbibliotecari. De l’altra, suposa la unificació dels carnets de biblioteques existents.

Per saber com cercar i obtenir un document a Atena, podeu consultar aquest vídeo.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org