Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Sant Jordi d'estiu 2020

27 juliol 2020

Tot i que el 23 d’abril es va celebrar una Diada de Sant Jordi en línia de la qual us vam parlar en el seu moment, el 23 de juliol es va organitzat una Diada de Sant Jordi d’estiu a iniciativa de la Cambra del Llibre i del Gremi de Floristes. Aquesta celebració ha tingut una nova afectació a causa de la crisi sanitària i l’aparició de nous brots en el territori nacional, fet que ha tingut un efecte negatiu en el gaudiment de la celebració als carrers d’algunes poblacions en concret.

Segons la Cambra del Llibre, s’estima «que la facturació equival al 25% del que es va facturar el Sant Jordi de 2019» i valora positivament aquesta jornada.

Durant aquest dia es van realitzar altres esdeveniments per sumar-se a aquesta commemoració, com l’acte de bateig de dos trens de FGC amb els noms dels escriptors Josep Carner i Joan Perucho, a càrrec del conseller Calvet i la consellera Vilallonga; o la realització d’un espectacle titulat Les nostres llengües en el transcurs del festival Nosaltres de Mataró.

Tot i que no era el dia oficial de Sant Jordi, algunes biblioteques també han programat alguna acció per celebrar aquesta nova jornada del llibre i la rosa, com és el cas de la Biblioteca La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, que ha elaborat una guia de lectura interactiva de novel·la negra escrita per dones i amb dones de protagonistes.

Trobareu més informació al hashtag de Twitter #SantJordiEstiu

Imatge: Cartell de Sant Jordi 2020 | Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org