Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura inicia un club de lectura sobre el tractament literari de la violència masclista

22 octubre 2019

Literatura i violència masclista és un club de lectura, impulsat per la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, que pretén reflexionar sobre els clàssics literaris des de la perspectiva de gènere.

El seu objectiu és delimitar diverses qüestions sobre la vinculació entre la literatura i la violència envers les dones (naturalització, denúncia, processos narratius i diversitat de contextos, tant històrics, temporals com espacials).

El club es desenvoluparà en dues sessions. La primera estarà conduïda per Teresa Iribarren i es parlarà del llibre Dona al punt zero de Nawal El Saadawi. La segona la moderarà Montse Gatell Pérez i tractarà sobre Càmfora de Maria Barbal. Les dues sessions es realitzaran entre els mesos d’octubre i desembre a 10 biblioteques catalanes.

Tot i que està dirigit a tot tipus de públic, està especialment adreçat per a un públic jove que desitgi fomentar unes relacions de gènere més igualitàries.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org