Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

La transparència a les enquestes de satisfacció d’usuaris i valoració de serveis: el cas CRAI UB

8 gener 2019

Les enquestes de satisfacció d’usuaris i valoració de serveis són una eina molt potent de diagnòstic de l’estat d’una unitat d’informació. Si estan ben estructurades i definides permeten obtenir moltes dades valuoses d’un dels pilars de les nostres centres: els usuaris, el motiu pel qual dediquem tantes hores de feina.

Els seus resultat proporcionen dades qualitatives i quantitatives de gran valor que permeten reafirmar alguns projectes, serveis, tendències, així com posar de manifest les mancances que pugui tenir el nostre centre.

Un cop realitzada és interessant proporcionar una anàlisi de les dades obtingudes. Aquest és el cas de l’enquesta de satisfacció d’usuaris i valoració de serveis que el personal del CRAI Biblioteca de Ciències de la Terra (UB) ha tingut la bondat de difondre. Es tracta d’una enquesta, dividida en sis apartats, de la qual us convidem a llegir els resultats en el seu blog:

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org