Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les unitats d'informació durant els 10 anys del festival d’arquitectura 48h Open House BCN

18 maig 2020

Aquest 2020 se celebren els 10 anys del festival d’arquitectura 48h Open House BCN, on cada any les unitats d’informació de Barcelona i la regió metropolitana han tingut presència i així us hem informat al Document durant aquest temps.

Per celebrar el vincle que han creat entre l’arquitectura i el públic que visita els edificis han dissenyat una exposició, que es preveu que es pugi visitar a l’Espai Mercè Sala (TMB). L’objectiu és recollir els agents que hi han participat i aproximar-se a l’experiència arquitectònica viscuda per les persones que els han visitat, des d’una perspectiva humanística aleatòria.

Mentre l’exposició no estigui disponible per ser visitada, s’ha fet un mapa interactiu que recull els 700 espais que han format part de la programació del festival en aquests 10 anys en tot l’àmbit de la regió metropolitana: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat. En aquest mapa hi trobareu totes les unitats d’informació que hi han col·laborat durant aquests 10 anys:

 • Biblioteques públiques, universitàries, especialitzades i arxius.

El mapa permet fer cerques per paraula clau que en facilita la consulta.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org