Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les unitats d'informació participen a La Marató 2016 de TV3

19 desembre 2016

Ahir 18 de desembre es va celebrar la 25a edició de La Marató de TV3 (@la_marato), dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. L’ictus afecta 17 milions de persones a tot el món i en un futur s’estima que la patiran una de cada sis persones. Per altra banda, ha canviat la dinàmica de les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques que són originades més per caigudes domèstiques que per accidents de trànsit.

Enguany, les unitats d’informació de tot el territori hi han intervingut realitzant diverses activitats, algunes de les quals les podeu trobar als seus perfils de Twitter i al cercador de La Marató.

Podem trobar exemples tant en biblioteques universitàries com en públiques. Tot i que les de la Diputació de Barcelona hi col·laboren des de fa algunes edicions, les de la Generalitat de Catalunya se sumen a aquesta proposta per primera vegada.

fenoll_marato

Algunes de les activitats han estat relacionades amb les pròpies dinàmiques bibliotecàries, com organitzar una exposició bibliogràfica (@UdGBiblioteca), l’hora de conte (@bibtiana), xerrades i conferències (@BiblioBlanes @bplleida @Biblioteca_VdM) o tallers (@BiblioRapita); mentre d’altres han preferit dedicar la seva col·laboració a la compra de llibres, DVD i CD per un preu mòdic (@btordera @bibliosalou @bibcanmula).

Per finalitzar us mostrem el que ha aconseguit la Biblioteca Pública Mestre Martí Tauler de Rubí i el vídeo promocional de la Biblioteca de Lleida.

bprubi
bplleida
Guardar

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org