Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Us convidem a participar en la Viquimarató d'Informació i Comunicació

22 abril 2015

En el marc dels actes de celebració del seu centenari, la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB organitza la Viquimarató d’Informació i Comunicació.

El seu objectiu és fer créixer el nombre d’articles de la Viquipèdia en llengua catalana relatius als ensenyaments de grau i de màster que s’imparteixen a la Facultat i millorar la qualitat dels que ja existeixen. Per a aquesta acció, comptarem amb l’assessorament d’experts viquipedistes que ens instruiran sobre com editar els articles, i amb un equip de tutors que ens orientaran sobre quines fonts d’informació podem utilitzar en cada cas.

La Viquimarató d’Informació i Comunicació es farà el dia 6 de maig de 2015, de 10 a 20 h, a la Biblioteca de la Facultat. Al migdia, servirem un refrigeri per refer les forces dels editors.

Podeu inscriure-us-hi a la pàgina «Viquimarató d’Informació i Comunicació: 100 anys de la Facultat Biblioteconomia i Documentació», on trobareu la llista inicial dels termes a editar, i en la qual podeu afegir les vostres propostes.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb Francesc Garcia (viqui100BiD@gmail.com, tel. 93 403 92 51).

Us animem a participar-hi.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org