Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

VDJOC: base de dades de videojocs en català

22 juliol 2020

VDJOC és una base de dades interactiva de nova creació que recull els videojocs que tenen l’opció de llengua en català. La iniciativa és de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i permetrà difondre aquests videojocs, que actualment només representen un 5,5% del consum a Catalunya.

Es poden consultar una cinquantena de videojocs organitzats en dotze categories: acció-aventura, arcade, esports, estratègia, infantils, jocs seriosos (serious games), musical, plataformes, rol, simulació, terror i trencaclosques. S’hi inclou un cercador i cada videojoc té una fitxa informativa amb dades d’interès (gènere, edat, etc.).

VDJOC, a més de la consulta, també permet als usuaris i les empreses afegir-hi nous jocs, que poden ser incorporats a la base de dades a través d’aquest formulari.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org