Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Viquiprojecte: Biblioteques al Projecte10x10

30 juny 2015

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va iniciar al 2012 el «Projecte 10×10. Trobades dels editors amb els bibliotecaris», del qual ja us hem parlat al Document. L’objectiu era establir una comunicació directa entre les editorials i els professionals de biblioteques.

Des de llavors han participat en aquest projecte prop de vuitanta editorials i més de cent cinquanta assistents procedents de les biblioteques públiques.

Ara s’ha donat un altre impuls a aquesta iniciativa portant-la a la Viquipèdia. El repte, obert a tothom, consisteix a crear i/o ampliar els articles publicats a la Viquipèdia sobre les editorials que han participat en el «Projecte 10×10». Per qüestions obvies, les editorials no poden editar els seus propis articles. Per incentivar la participació se sortejarà entre tots els participants un val de 100€ per comprar llibres.

El termini finalitza el 14 de setembre i la persona guanyadora es donarà a conèixer el dia 15 del mateix mes.

Més informació a la Viquipèdia.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org