Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

8a edició de l'Informe sobre el Sector Infomediario

15 juliol 2020

ASEDIE, Asociación Multisectorial de la Información, es defineix com a una entitat que «aglutina empreses infomediarias, que des de diferents sectors tenen com a objectiu l’ús, reutilització i distribució de la informació, creant productes de valor afegit que contribueixen a donar més seguretat al trànsit mercantil global impulsant l’economia mitjançant l’aplicació de mètodes que afavoreixin la fiabilitat i transparència de les transaccions comercials en l’àmbit empresarial».

Cada any elaboren un l’Informe sobre el Sector Infomediario, que compta ja amb vuit edicions publicades. L’objectiu d’aquest text és «mostrar com el sector infomediari intervé en les transaccions comercials donant confiança i aportant seguretat jurídica i econòmica a la societat a través de la reutilització d’informació».

En el text s’estudien aquests indicadors: distribució, antiguitat, vendes, empleats, capital, resultat de pèrdues i guanys, rics comercial, evolució, baixes i resum d’indicadors. A més, també hi inclou dues enquestes (una per al sector infomediario i una altra per al públic) i casos d’èxit i bones pràctiques.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org