Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Actualització 2019 de «Perfiles profesionales del Sistema Bibliotecario Español: fichas de caracterización»

31 octubre 2019

S’acaba de fer pública la segona edició d’un dels documents més rellevants sobre perfils professionals al nostre sector, del qual us vam parlar en el Document l’any 2013:, «Perfiles profesionales del Sistema Bibliotecario Español: fichas de creación», elaborat pel Grupo de Trabajo de Perfiles Profesionales del CCB.

En aquesta actualització anomenada «Perfiles profesionales del Sistema Bibliotecario Español: fichas de caracterización» trobareu com a novetat el nou perfil professional «Bibliotecari/documentalista especialitzat en Ciències de la Salut», també conegut com a «Cap de la Biblioteca de Ciències de la Salut», «Bibliotecari / Documentalista expert en Ciències de la Salut» o «Bibliotecari / Documentalista especialitzat en informació de Ciències de la Salut».

La fitxa ha estat elaborada pel Grupo de Trabajo de Recursos Humanos del col·lectiu de professionals de les biblioteques de Ciències de la Salut a la Comunitat de Madrid, BiblioMadSalud.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org