Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Agenda España Digital 2025

30 juliol 2020

España Digital 2025 és una agenda elaborada pel Govern espanyol amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital com un eix fonamental «per rellançar el creixement econòmic, la reducció de la desigualtat, l’augment de la productivitat i l’aprofitament de totes les oportunitats que brinden aquestes noves tecnologies. I que ho aconsegueixi amb respecte als valors constitucionals i europeus i la protecció dels drets individuals i col·lectius.»

L’agenda està vinculada als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030. El text recull una sèrie de mesures vinculades a deu eixos estratègics alineats amb les polítiques digitals marcades per la Comissió Europea: connectivitat digital, tecnologia 5G, reforçar les competències digitals dels conjunt de la ciutadania, reforçar la ciberseguretat, impulsar la digitalització de les administracions públiques, accelerar la digitalització de les empreses, millorar l’atractiu del país com a plataforma europea de negoci, afavorir el trànsit cap a l’economia de la dada i garantir els drets de la ciutadania en el nou entorn digital.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org