Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Bibliografia. #MónJove: recomanacions per a fer lectors adolescents

5 novembre 2018

Les biblioteques públiques han començat a dedicar recursos i esforços a un sector de la població que fins ara quedava una mica amagat: els joves. Amb aquest objectiu, s’estan duent a terme iniciatives com la creació de la Biblioteca para Jóvenes Cubit (Saragossa, 2010), estudis com el de la Diputació de Barcelona (2015) «Joves i serveis bibliotecaris: Propostes de millora», o la creació del Grup de treball de Biblioteques escolars del COBDC, que incorpora una línia estratègica per «posar en valor la biblioteca escolar dins els centres educatius de secundària».

Ara és el torn de presentar-vos una novetat bibliogràfica que ha elaborat el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Es tracta del document «#MónJove: recomanacions per a fer lectors adolescents», que contempla els temes que interessen als lectors potencials i els interpel·len.

El text s’adreça als conductors de clubs de lectura i a professionals que treballen amb joves i que volen treballar temes d’interès dels adolescents. Dins hi trobareu una tria on hi ha llibres de coneixements, novel·les, còmics i pel·lícules, dividits en grans camps temàtics.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org