Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Biblioteques de la Diputació de Barcelona: arquitectura i avaluació

27 desembre 2018

Durant aquests darrers dies, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ha donat a conèixer dues publicacions noves. Una versa sobre arquitectura i l’altra sobre avaluació.

Romero, Santi; Sabater, Imma (2016). «Cooking and multiculturalism, Living Lab and Fab Lab as a result of collaborative strategies in the Municipal Library Network of the province of Barcelona».

La Federació Internacional d’Associacions de Bibliotecaris i Institucions (IFLA) ha publicat un nou llibre titulat Library Design for the 21st Century. Collaborative Strategies to Ensure Success, que inclou ponències que il·lustren la importància de la cooperació i la participació d’agents i patrocinadors externs en l’èxit de les biblioteques.

Un dels textos triats per formar part d’aquest llibre és una ponència dels arquitectes de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Imma Sabater i Santi Romero. La ponència, disponible en anglès, tracta sobre tres projectes innovadors duts a terme per la Diputació de Barcelona: la Biblioteca de Fondo (Santa Coloma de Gramenet), el Living Lab de la Biblioteca de Sant Cugat del Vallès i el Fab Lab de la Biblioteca de les Corts (Barcelona).

Omella, Ester; Orte, Andreu (2018). “Hacia una consolidación de la cultura de la evaluación en la Diputaciónde Barcelona. El caso del trabajo conjunto entre Servicio Planificación y Evaluación y la Gerencia de Bibliotecas

El passat mes d’octubre es va presentar, en el marc de les II Jornadas de Evaluación de Políticas Públicas, organitzades a Sevilla per l’Instituto Andaluz de Administración Pública, un document sobre la col·laboració entre el Servei de Planificació i Avaluació i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona en matèria d’avaluació de polítiques públiques.

La presentació tracta sobre la col·laboració desenvolupada els darrers anys entre ambdós serveis en matèria d’avaluació de polítiques i serveis bibliotecaris a la Xarxa de Biblioteques Municipals, posant en valor la tradició existent a la Xarxa en matèria d’indicadors de gestió, qualitat i satisfacció dels serveis.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org