Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Bibliotòpics: més de 500 professionals responen una enquesta sobre els tòpics

6 abril 2021

L’Aina Homs i l’Eli Ramírez, membres del COBDC, van realitzar una enquesta per a professionals de la informació del territori català i volien presentar un pòster, amb les dades recollides, a les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació que s’havien de celebrar el 2020.

Com sabeu, aquesta fita no es va aconseguir en aquell moment, però Homs i Ramírez han publicat els resultats en obert amb les respostes dels més de 500 professionals que hi van participar.

Les preguntes eren de tota mena, i abasten aquests àmbits: formació i trajectòria professional, entorn personal, política i participació ciutadana, salut, aficions i temps lliure; bibliotòpics (Teniu pila de llibres pendents? Quan viatgeu, visiteu biblioteques?…).

El resultat el trobareu en una web que han creat per aquest projecte, on han donat forma a les dades i han creat il·lustracions per acompanyar-les: https://bibliotopics.wordpress.com/

Així mateix, han publicat els resultats al repositori eprints, en format PDF.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org