Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Bibliotòpics: més de 500 professionals responen una enquesta sobre els tòpics

6 abril 2021

L’Aina Homs i l’Eli Ramírez, membres del COBDC, van realitzar una enquesta per a professionals de la informació del territori català i volien presentar un pòster, amb les dades recollides, a les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació que s’havien de celebrar el 2020.

Com sabeu, aquesta fita no es va aconseguir en aquell moment, però Homs i Ramírez han publicat els resultats en obert amb les respostes dels més de 500 professionals que hi van participar.

Les preguntes eren de tota mena, i abasten aquests àmbits: formació i trajectòria professional, entorn personal, política i participació ciutadana, salut, aficions i temps lliure; bibliotòpics (Teniu pila de llibres pendents? Quan viatgeu, visiteu biblioteques?…).

El resultat el trobareu en una web que han creat per aquest projecte, on han donat forma a les dades i han creat il·lustracions per acompanyar-les: https://bibliotopics.wordpress.com/

Així mateix, han publicat els resultats al repositori eprints, en format PDF.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org