Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Comença la publicació d’articles a l’Anuari de l'Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2016

6 maig 2016

Aquesta setmana s’ha difós la publicació del primer article inclòs en l’Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2016, que té com a objectiu recollir l’estat de la qüestió i el balanç d’actuacions dutes a terme a Catalunya en els diversos àmbits de l’Observatori. El període que abasta és el bienni anterior, en aquest cas els anys 2014 i 2015. L’actualització d’aquesta publicació serà setmanal fins a finals d’any.

En aquest primer lliurament setmanal estan disponibles dos textos:

– «Introducció: Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2016», a càrrec dels editors.

– «Panorama del llibre infantil i juvenil a Catalunya (2014-2015)», a càrrec de Joan Portell. Aquest primer article presenta les tendències observades en la producció de llibres infantils catalans i, tot i que constata l’arribada de la crisi al món de la literatura infantil i juvenil i la manca d’innovació en l’edició per als lectors més grans, destaca, entre d’altres, l’ascens de l’àlbum il·lustrat i la bona salut de la iniciativa privada per tirar endavant iniciatives de caràcter divers a l’entorn de la LIJ i la continuïtat de l’aprofitament de dates assenyalades per treure a la llum alguns autors o obres de renom.

Podeu consultar l’Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura 2016 en el següent enllaç: http://www.raco.cat/index.php/AnuariObservatori.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org