Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Creació del Grup de Treball de Biblioteques escolars

4 octubre 2018

Ens alegrem d’anunciar-vos la creació d’un nou Grup de Treball del COBDC: el GT de Biblioteques escolars. Aquest, té com a objectiu posar en valor la biblioteca escolar dins els centres educatius al llarg de tot el cicle educatiu, així com també reivindicar la figura del bibliotecari escolar. Així, algunes de les seves accions previstes són la recopilació i difusió d’estudis i informes en l’àmbit català, espanyol i internacional; elaborar un decàleg del bibliotecari escolar, plantejar formació específica per a bibliotecaris escolars i escriure articles d’opinió per difondre als mitjans.

Coordinat per Júlia Baena, té com a membres els següents: Alba Aguilar, Mònica Baró, Jordi Bosch, Maria Luisa Caro, Núria Castells, Marta Cava, Àlex Cosials, Iris González, Eva Jiménez, Dolors Madeo, Teresa Mañà, Montse Mendoza, Maria Meseguer, Cristina Mier, Eva Miraball, Carlos Ortiz, Sílvia Redondo, Mònica Ricart, Marta Roig, Gisela Ruiz, Laura València i Meritxell Romances.

Els grups de treball del Col·legi són una part molt important d’aquest i una de les principals vies de participació dels col·legiats i les col·legiades. Els seus membres treballen de forma organitzada per a la consecució d’uns objectius establerts i consensuats amb el Col·legi, que contribueixen a la millora i al creixement de la professió.

Desitgem molt d’èxit a aquest nou i necessari grup de treball i esperem poder fer-vos partíceps de les seves accions aviat.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org