Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Marta Cava, membre del GT del COBDC de Biblioteques escolars, a la 20a trobada del Grup Bibliomèdia

26 abril 2019

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc la 20a Trobada de Bibliomèdia a la Casa del Mar (Barcelona). Hi van participar quatre professionals:

 • Marta Cava, membre del GT del COBDC de Biblioteques escolars, va fer un molt bon resum de les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar. L’objectiu de l’IFLA és promoure les biblioteques escolars i els professionals que les gestionen, i demana a les administracions polítiques que posin les eines per aconseguir-ho.
 • Cecília Lladó, del Grup Bibliomèdia, va parlar sobre el màster oficial Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura de la UAB.
 • Mònica Badia, responsable del programa de biblioteques del Departament d’Educació, va explicar el Pla de Lectura de Centre (PLEC) i la necessitat de disposar-ne a cada centre.
 • Gisela Ruiz, directora de la Biblioteca Elisenda de Montcada (Moncada i Reixac), va comentar el seu viatge d’investigació a Nova York per explorar la relació entre la biblioteca pública i la biblioteca escolar.
 • Albert Correa, mestre i responsable de la biblioteca escolar del Col·legi Sant Andreu de Badalona, va explicar les tasques i la dinamització que han fet en aquesta biblioteca.

Més informació al blog de Bibliomèdia.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org