Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Marta Cava, membre del GT del COBDC de Biblioteques escolars, a la 20a trobada del Grup Bibliomèdia

26 abril 2019

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc la 20a Trobada de Bibliomèdia a la Casa del Mar (Barcelona). Hi van participar quatre professionals:

 • Marta Cava, membre del GT del COBDC de Biblioteques escolars, va fer un molt bon resum de les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar. L’objectiu de l’IFLA és promoure les biblioteques escolars i els professionals que les gestionen, i demana a les administracions polítiques que posin les eines per aconseguir-ho.
 • Cecília Lladó, del Grup Bibliomèdia, va parlar sobre el màster oficial Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura de la UAB.
 • Mònica Badia, responsable del programa de biblioteques del Departament d’Educació, va explicar el Pla de Lectura de Centre (PLEC) i la necessitat de disposar-ne a cada centre.
 • Gisela Ruiz, directora de la Biblioteca Elisenda de Montcada (Moncada i Reixac), va comentar el seu viatge d’investigació a Nova York per explorar la relació entre la biblioteca pública i la biblioteca escolar.
 • Albert Correa, mestre i responsable de la biblioteca escolar del Col·legi Sant Andreu de Badalona, va explicar les tasques i la dinamització que han fet en aquesta biblioteca.

Més informació al blog de Bibliomèdia.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org