Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Disponible la 6a edició de l'Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura 2020

26 maig 2020

L’Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura té com a objectiu recollir l’estat de la qüestió i fer balanç d’actuacions corresponents a l’àmbit de les biblioteques, el llibre i la lectura a Catalunya durant el bienni anterior. Per tant, la sisena edició, que acaba d’editar-se, correspon a les actuacions realitzades durant els anys 2018 i 2019. L’Anuari segueix el model de distribució dels darrers volums amb un número obert «en curs», on les col·laboracions s’aniran publicant per parts i de manera periòdica i regular fins concloure el volum.

La novetat d’enguany és la migració del repositori, ja que a patir d’ara es publicarà a través de RCUB sense perdre la vinculació als números anteriors, que seguiran penjats a RACO.

El primer article que us convidem a llegir és «Panorama del llibre infantil i juvenil a Catalunya (2018-2019): Després de Bolonya…la vida continua», un treball de Joan Portell Rifà.

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org