Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Disponible la 6a edició de l'Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura 2020

26 maig 2020

L’Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura té com a objectiu recollir l’estat de la qüestió i fer balanç d’actuacions corresponents a l’àmbit de les biblioteques, el llibre i la lectura a Catalunya durant el bienni anterior. Per tant, la sisena edició, que acaba d’editar-se, correspon a les actuacions realitzades durant els anys 2018 i 2019. L’Anuari segueix el model de distribució dels darrers volums amb un número obert «en curs», on les col·laboracions s’aniran publicant per parts i de manera periòdica i regular fins concloure el volum.

La novetat d’enguany és la migració del repositori, ja que a patir d’ara es publicarà a través de RCUB sense perdre la vinculació als números anteriors, que seguiran penjats a RACO.

El primer article que us convidem a llegir és «Panorama del llibre infantil i juvenil a Catalunya (2018-2019): Després de Bolonya…la vida continua», un treball de Joan Portell Rifà.

 

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org