Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Els llibres en paper i els electrònics a l'enquesta del paper 2020

25 febrer 2021

S’acaben de fer públics els resultats de l’enquesta del paper 2020 elaborada per Fòrum Paper,  una agrupació de diverses organitzacions de la cadena de valor de la cel·lulosa, el paper i el cartró, per transmetre a la societat la realitat del sector i els seus productes. Es tracta d’una enquesta d’àmbit nacional, amb mil entrevistes a la població general més gran de divuit anys, realitzades telefònicament i assistides per ordinador.

Cal destacar-ne dos aspectes generals: d’una banda, el 85% dels consumidors vol que l’ús de productes paperers s’incrementi substituint altres materials (65%) o al menys es mantingui (20%); de l’altra, el 82% prefereix productes amb certificació forestal, tendència que irromp amb força.

Els resultats relacionats amb el sector del llibre indiquen que el 79,6% dels enquestats està a favor de la convivència del llibre en paper i l’electrònic. En comparació amb el llibre en format digital, consideren que el llibre en format paper és més agradable (82,3%), té més qualitat (72,9%) i és més còmode (66,4%).

Més informació:

Font: Gremi d’editors de Catalunya

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org