Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Informe Anual del sector de los Contenidos Digitales en España 2020

23 març 2021

Ja està disponible l’edició 2020 de l’informe sobre els Continguts Digitals a Espanya, elaborat per l’Observatorio Nacional de las Telecomunicaciones y de la Sociedad de la Información (ONTSI).

Tot i que aquest document no permet visualitzar encara els efectes estadístics de la COVID-19 sobre el consum de continguts, sí que informa de les primeres impressions i tendències en el sector dels continguts digitals arran de la pandèmia.

El document mostra les principals característiques estructurals del sector, com ha evolucionat durant el 2019, i d’altres dades rellevants com el nombre d’empreses, l’ocupació generada, les inversions realitzades en el sector de continguts digitals, les infraestructures de telecomunicacions utilitzades pels usuaris, els dispositius des dels quals accedeixen als continguts i els hàbits de consum. També s’analitzen els sectors específics en l’àmbit dels continguts digitals, com els videojocs, la música, el cinema i vídeo, l’audiovisual (considerant únicament la televisió), les publicacions i la publicitat digital.

La redacció de l’informe es basava en una enquesta anual a les empreses del sector TIC que enguany no s’ha pogut realitzar. Per aquest motiu, les principals fonts d’informació utilitzades en aquesta edició han estat les dades obtingudes de la Seguretat Social i del Registre Mercantil. Per complementar-les, també s’han obtingut dades d’altres fonts nacionals i internacionals.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org